ZIMNÍ ČESKO-SLOVENSKÝ POBYT V PATINCÍCH

Krásný a pohodový prodloužený víkend pořádaný OZ Deťom pre život a spolkem ONKA, z.s. se konal ve dnech 25. 1. - 28. 1. 2018

ZIMNÍ ČESKO-SLOVENSKÝ POBYT V PATINCÍCH

Pobyt jsme zahájili obědem. Následoval volný program, během kterého většina rodin využila bazén a wellness. Večerní program jsme zahájili setkáním ve společenské místnosti, zde se odehrávalo vše potřebné. Proběhlo představení spolku ze Slovenska, poté z Česka a rozdali jsme každé rodince hodnotné dárky. Také se nám představily animátorky, starající se po celou dobu pobytu o program pro děti, ale i rodiče. Během těchto večerů se tančilo, vytvářely různé výrobky a také se děti a rodiče navzájem seznamovali. Pro děti byla připravena i noční hra před hotelem. Děti dostaly za úkol se pořádně obléci a po setmění vyrazily ven. Ti, kteří se báli, že to nezvládnou, si vzali s sebou rodiče. Venku spatřovaly na různých stanovištích pohádkové bytosti, které byly zaklety zlým čarodějem. Aby byly tyto začarované bytosti vysvobozeny, musely děti zvládnout splnit docela těžké úkoly. Splněním úkolu nejenže zrušily kletbu, ale také získaly indicii, která vedla k získání pokladu. Všechny se podařilo vysvobodit a tak se děti společně se svými pohádkovými kamarády vrátily do hotelu. Poskládáním všech získaných indicií bylo rozluštěno, kde se poklad nachází. Pokladem a současně odměnou byla spousta dobrot a sladkostí, které si děti mezi sebou rozdaly. Další den v dopoledních hodinách jsme se vydali na plánované krmení hotelových sumců. Poslední večer byl plný očekávání. Děti společně s animátorkami si pro rodiče „tajně“ připravily nádherné taneční vystoupení s příběhem. Každé dítě dostalo medaili a diplom za úspěšné zvládnutí tajemných nástrah v noční hře a poté následoval večer her, kdy se hrál bowling, kulečník, stolní fotbal a šipky. Čtyři dny utekly jako voda a my se museli rozloučit a vyrazit domů.

Čtyři dny plné her, tance, tvoření, radosti, zážitků a relaxace si užilo 34 dětí se svými rodiči.
Děkujeme všem sponzorům, díky kterým jsme tento pobyt mohli zorganizovat a umožnili tak rodinkám, po náročné léčbě, pár dnů relaxace a zotavení.

Zimní pobyt v Patincích

Patince 2018