Relaxační pobyt ONKA pro rodiny

Podzimní relaxační pobyt jsme strávili v útulném penzionu Pod lesem, který se nachází v srdci Krkonošského národního parku v Peci pod Sněžkou.

Relaxační pobyt ONKA pro rodiny

Podzimní rekondiční pobyt Pec pod Sněžkou 9. – 12.10.2014

Podzimní rekondiční pobyt jsme strávili v útulném penzionu Pod lesem, který se nachází v srdci Krkonošského národního parku v Peci pod Sněžkou, malebném horském městečku v údolí řeky Úpy, která je  významným turistickým a sportovním střediskem a tedy ideálním místem pro kombinaci zážitků a relaxace.

Pobyt jsme zahájili ve čtvrtek v 18h společným přivítáním a večeří a zúčastnilo se celkem 12 rodin z toho 23 dětí.

V pátek nás přívítal příjemně slunečný den a protože sluníčko jen umocňovalo pozitivní náladu, tak jsme se dopoledne na terase před penzionem posilněni dobrou kávou pustili do tvorby podzimní dekorace. Výsledkem byli krásní ježci a tvoření nadchlo nejen dospělé, ale i děti, které kromě ježků malovaly na dřevěné placky a všechny to náramně bavilo. Po obědě se většina z nás vypravila lanovkou na Sněžku. Zdatnější se zpět ze Sněžky vraceli pěší túrou skrz Obří důl.

Sobotní dopoledne jsme strávili relaxováním na terase a po obědě jsme se vydali na další pěší túru. Tentokrát jsme šli ke Krakonošově zpovědnici. Je to unikátní vycházková trasa pro děti i dospělé. Krakonošova zpovědnice se nachází v bývalé kapličce u Staré cesty spojující centrum Velké Úpy a centrum Pece pod Sněžkou. Do zpovědnice patří všechna tajná dětská přání i hříšky, napsané či namalované. Osm herních zastavení zaručuje, že se děti cestou nenudí a plní různé zajímavé úkoly.

Večer nás čekal turnaj v bowlingu, na který se všichni těšili. Nálada byla bojovně přátelská a na své si přišli jak velcí, tak i malí účastníci zájezdu:). Večer strávený v místním bowling baru byl příjemnou tečkou za naším relaxačním pobytem.

V neděli po snídani jsme se rozloučili a vydali se zpět k domovům.

Svěží horský vzduch, barvy podzimu a sluníčko jen umocňovaly skvělou náladu po celou dobu našeho pobytu a my tak aspoň na pár dní mohli hodit všechny starosti za hlavu a dobíjet v klidu baterky.

Díky patří všem zúčastněným a také vedení penzionu děkujeme za příjemnou rodinnou atmosféru.

Tým ONKA