Relaxační pobyt Špindlerův Mlýn, Přední Labská

Odpočinek, pohoda a dobrá nálada. Tak to jsou naše relaxační pobyty.

Relaxační pobyt Špindlerův Mlýn, Přední Labská

Epidemie covid-19 v ČR zasáhla i do organizace našich relaxačních pobytů. Několikrát odložený pobyt se nakonec konal ve dnech 11. až 14. 11. a my jsme za to byli velmi rádi.  Dvanáct rodin, které přijaly naše pozvání, dorazilo ve čtvrtek v odpoledních hodinách do Zotavovny Přední Labská. Pobyt začal společnou večeří a seznámením zúčastněných rodin.

V pátek ráno po snídani jsme vyjeli do wellness centra Bedřichov, které se nachází na okraji Špindlerova Mlýna.  Zde si všichni, malí i velcí, velmi užili. Zejména rodiče uvítali plavecký bazén dlouhý 25 m a také možnost relaxace v sauně. Pro děti byl velkou atrakcí tobogán, divoká řeka a dětské brouzdaliště pro nejmenší. Většině dětí se ani nechtělo vracet k obědu.  Po vydatném obědě jsme s maminkami zašli do baru na kávičku a děti si šly většinou odpočinout.  Odpoledne si pro nás zaměstnanci zotavovny připravili opékání špekáčků v přilehlém uzavřeném altánu. Oheň celý altán brzy vyhřál a my jsme mohli příjemně posedět. Jedné mamince jsme popřáli k narozeninám a povětšinou jsme si popovídali u špekáčků a občerstvení, které maminky přivezly. Buchty, koláče a jiné dobroty se všem opravdu povedly.  Děti dlouho neposedí, a tak i přes chladné počasí většina běhala venku na hřišti.

Sobotní dopoledne jsme trávili v zotavovně. Pro děti bylo připraveno vyrábění obrázků z provázku, andílci z papíru a větší děti nejvíc zaujala herní konzole. K dětem se přidali i tatínci, což velmi uvítaly maminky. Ty měly čas vyrábět vánoční dekorace. Mnoho z nich se vyrobilo i na náš tradiční vánoční charitativní jarmark.

V sobotu po obědě bývá na našich pobytech volný program. Většina rodin se vydala do Špindlerova Mlýna. Toto malebné horské středisko nabízí mnoho krásných tras k procházkám. Přestože již panovalo chladnější počasí, sluníčko na obloze nás pěkně zahřálo. Několik rodin se vydalo na bobovou dráhu nebo vyjelo lanovkou na Medvědín, kde se již nacházel první sníh. Na závěr jsme si pro děti připravili večerní procházku s hledáním sladkého pokladu.

V neděli jsme se po snídani rozjeli do svých domovů. Některé rodiny to měly obzvlášť daleko, ale všichni jsme se v pořádku vrátili domů.

Jsme opravdu rádi, že se pobyt velmi vydařil. A za to vděčíme i našim partnerům, kteří nám pomohli tento pobyt financovat.

Z celého srdce děkujeme společnostem AG Foods Group a.s., Biogena CZ a Zeppelin Cat.

Špindlerův Mlýn 2021

Relaxační pobyt