Pobyt v Orlických horách

Ve dnech 8. 12. až 11. 12. 2016 jsme pořádali relaxační víkend v Alfa Resortu v Deštném v Orlických horách, na který se sjelo 15 rodin.

Pobyt v Orlických horách

Po příjezdu a přivítání jsme tyto pohodové dny zahájili společnou večeří ve zdejším hotelu. Poté jsme se sešli ve společenské místnosti, společně se seznámili a řekli si, co všechno nás o tomto prodlouženém víkendu čeká, dále následoval volný program.

Zatímco si v pátek dopoledne užívali tatínci chvíle se svými dětmi, mohly maminky relaxovat při tvoření svícnů, kde taky ukázali svoji fantazii a kreativitu.  Odpoledne jsme strávili společnou procházkou do Deštného v Orlických horách, kde jsme navštívili Ateliér Zvonaře a Hrnčířky a poslechly zde také zvonkohru. Jako večerní program byl připravený karneval. Děti i rodiče si připravili nádherné a zajímavé masky. Na úvod proběhlo představení masek a poté jsme za doprovodu hudby, kterou si pouštěly samotné děti, soutěžilo. Všichni jsme si tento večer náramně užili a kdo ještě nebyl moc unavený, šel hrát kulečník nebo stolní fotbal.

Sobotní dopoledne jsme tvořili rodinné kalendáře na rok 2017. Každá rodina dostala prázdný arch kalendáře a společně poté dotvořili každý měsíc roku podle své chuti. Například použitím fotografií, tiskátek, šablon, foukacích fixů nebo vlastní malířská tvorba. A protože zde bylo spousta sněhu, šli jsme odpoledne stavět sněhuláky, hrát koulovanou, bobovat a někteří i lyžovat. Abychom si i trošku odpočinuli, přichystali jsme na večerní program promítání pohádky Na Vlásku.

Krásný víkend nám rychle uběhl, a tak jsme se museli sbalit a po obědě jsme se všichni rozloučili a odjeli domů.

Pobyt v Orlických horách