Region Brno

Zveme rodinky z brněnského regionu na zájezd do Vídně

Region Brno

Milí rodiče, milé děti,

zveme Vás na adventní zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější z rakouské metropole a zažijete její předvánoční atmosféru. Zhlédnete barokní klenot Karlskirche, slavnou Albertinu i Státní operu. Vychutnáte si tradiční vánoční trhy s punčem, cukrovím, marcipánem i pečenými kaštany. Prožijte s námi kouzlo rakouských Vánoc a poznejte adventní Vídeň!

Kdy - sobota 1. 12. 2018 - odjezd z Brna cca 7.00 hod od Janáčkova divadla, návrat po 21. hodině

Za kolik - 150 Kč za osobu (+cestovní pojištění,dle individuální žádosti) - veškeré ostatní finanční výdaje nad rámec uvedeného poplatku hradí spolek ONKA.

Co máte v ceně

• autobusovou dopravu
  • průvodce
  • pojištění záruky pro případ úpadku CK

Po příjezdu do Vídně půldenní prohlídka centra Vídně s průvodcem a poté volné odpoledne, které můžete strávit na adventních trzích či prohlídkou vídeňských muzeí, galerií a jiných památek.

Akce je určena pro rodiny z brněnského regionu.

Pozvání platí pro pacienta, rodiče (max. 2 dospělí) a sourozence.

Počet míst je omezen, přihlaste se proto co nejdříve, nejpozději 30. 10. 2018, o přihlášku si pište na email g.skopalova@onka-sdruzeni.cz. V případě velkého zájmu bude přihlíženo k účasti jednotlivých rodin na minulých akcích organizovaných ONKA, případně k rodinám, ve kterých je dítě kratší dobu po léčbě. Děkuji za pochopení.

S přátelským pozdravem

Za region Brno