Podzimní relaxační pobyt

Pojeďte s námi strávit několik dnů přijemné relaxace

Podzimní relaxační pobyt

Vážení a milí rodiče,,

srdečně Vás zveme jménem našeho spolku na „Podzimní rodinný víkend s ONKOU”, který se bude konat v termínu od 10. října do 14. října 2018 v Malé Úpě v penzionu Bouda Malá Úpa.

Pobyt je určen pro pacienty, jejich sourozence, rodiče či prarodiče (2 dospělí). Pobyt začíná ve středu večeří a končí v neděli po snidani.

Cena za celý pobyt je pro dospělou osobu 700 Kč a dítě do 15 let 350 Kč.  Veškeré ostatní finanční výdaje nad rámec uvedeného poplatku hradí spolek ONKA. V ceně pobytu je ubytování, plná penze a program. Bude-li nám přát počasí, nebudou chybět procházky do okolí, venkovní aktivity, zaroveň také povídání, relaxace, hry, výtvarní dílna .....atd.

O přihlášku a více informací si pište na g.skopalova@onka-sdruzeni.cz (tel. 774 446 784) a to nejpozději do 31. srpna.

V případě velkého zájmu bude přihlíženo k četnosti účasti jednotlivých rodin na víkendech v minulých letech, případně rodiny, ve kterých je dítě kratší dobu po léčbě. Děkujeme za pochopení.

Děkuji a těším se na Vás

Za tým ONKA
Skopalová Gabriela