DĚTI RÁJE - muzikál

Region Žďár nad Sázavou

DĚTI RÁJE - muzikál

Milí rodiče,

dovolujeme si Vás opět po roce pozvat na kulturu pod hvězdami, které proběhne v pátek 19.8.2022 ve Žďáru nad Sázavou.

Děti ráje / 19.8.2022 / Rekreační areál Pilák / 20:00

Výpravná koncertní verze nejúspěšnějšího českého muzikálu Děti ráje v rytmu písní Michala Davida přijíždí za Vámi! Přijďte si užít léto a připomenout si atmosféru legendárního představení, které pravidelně končí aplausem ve stoje. V podání hlavních představitelů - předních osobností české hudební scény - opět zazní nejlepší písně z muzikálu (notoricky známé megahity jako jsou Decibely lásky, Pár přátel, Poupata, Céčka, Nonstop a mnohé další), které si diváci zpívají spolu s účinkujícími. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled. To všechno a mnohem víc vám přivezou vaše Děti ráje!

Představení se koná v prostředí Rekreačního areálu Pilák, jež se nachází na adrese Tálský mlýn 505/2, 591 02 Žďár nad Sázavou 2 (amfiteátr).

Parkování je možné na parkovištích: Pilská nádrž, Tálský mlýn, v přilehlých ulicích nebo u firmy Tokoz. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 2 hodinám a 20 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.

V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

Počet vstupenek je omezen. Na akci se přihlaste nejpozději do 31. 5. 2022 na m.wirthova@onka-sdruzeni.cz nebo 604 257 292.

Akce je spolufinancována z dotace města Žďár nad Sázavou, a proto je pro Vás cena vstupenky 250 Kč

Doprava vlastní, akce je pouze pro region Žďár nad Sázavou.

Za region Žďár nad Sázavou

Marcela Wirthová