Český den proti rakovině 2022

Zapojte se s námi do prodeje kytiček měsíčku lékařského.

Český den proti rakovině 2022

Vážení a milí rodiče, milí partneři a dobrovolníci,

obracím se na Vás s žádostí o pomoc při prodeji známých žlutých kytiček měsíčku lékařského.

Letošní 26. ročník veřejné sbírky Ligy proti rakovině Praha proběhne ve středu 11. května (na pevných prodejních místech pak bude prodej kytiček možný od středy 11. 5. do neděle 15. 5.).

Tématicky budou sbírka a preventivní letáky zaměřeny na nádorová onemocnění děložního čípku a varlat. Barva stužky u kytiček pro letošní rok bude fialová, minimální prodejní cena kytičky zůstává 20 Kč.

Protože je ONKA kolektivním členem Ligy proti rakovině Praha, náleží nám z našeho prodeje výtěžek ve výši 30 %.

Na jeden pokladní vak můžete objednat minimální množství 50 kytiček a dvě žlutá trička (aby Vás bylo v ulicích dobře vidět). Z vlastní zkušenosti víme, že kytičky není nijak nutné nabízet, lidé si Vás rádi najdou sami. Stačí stát na jednom místě. Kytičky, informační letáky, pokladní vaky a další potřebné věci k prodeji dostáváte zdarma. Neprodané kytičky vracíme zpět, proto se nebojte objednávat

Pokud by se Vám povedlo domluvit prodej kytiček např. v některé základní nebo střední škole, budeme velmi rádi.

Pro zjednodušení přihlášení mám pro Vás přihlášku o kterou si pište na email g.skopalova@onka-sdruzeni.cz. Zde také můžete psát veškeré dotazy.

Těšíme se na Vaše přihlášky a další dobrou spolupráci

Pokud máte jakékoliv dotazy či připomínky, prosím, pište nebo volejte. Ráda Vám na všechny dotazy odpovím.

S přátelským pozdravem

Gabriela Skopalová